Ustna vprašanja - dr. Ermenc

- Razlike med pištolo in revolverjem (bil zadovoljen s tem, da je razlika v lokaciji nabojev in kaj se zgodi s tulcem po strelu) in katerega bi jaz raje uporabila, da bi me težje dobili :) (rekla sem da revolver, ker se mi zdi da pri pištoli lahko najdeš več sledi na storilcu ala sledi smodnika na roki, obleki - nevem, če je bilo to prav, ker sem v bistvu malo ugibala, ampak zgleda čisto mimo ni bilo, je šel na naslednje vprašanje)

- krožni zlomi baze lobanje (bil vesel, da vem za upper-cut, sicer pa pri padcu na rit /noge oz. skoku na glavo, mehanizem pri zadnjih dveh je, da hrbtenica butne v bazo)

- kot mrliški oglednik prideš na dom, kjer leži na tleh ženska in svojce zanima, če je mrtva. katera je PRVA in ZANESLJIVA (hm hm...) mrliška sprememba, ki bi to potrdila. že vnaprej povedu, da naj ne bluzim s kakimi gnilobnimi spremembami ali s kakimi posnetki srčne akcije itd. in da naj si izberem eno od ZGODNJIH mrlišlih sprememb. sva se malo lovila... skratka okorelost. in nato, kje se najprej pojavi. nič drugega, niti lat.imena ;)

- kako kazenski zakonik opredeljuje skaženost (hotel samo da spada, če je začasna, med hude poškodbe in če je trajna med posebno hude poškodbe)

- kje se lahko v današnjih časih zastrupiš s cianidom (izgorevanje nekaterih vrst plastike in je že bil zadovoljen. povedal eno zgodbico o tem, da se ga poleg oglj.monoksida najde, če zgori avto, al nekaj takega. v strupih za podgane itd, ga zaradi toksičnosti ni več nikoli.)

na splošno je bilo vzdušje zelo prijetno, bil je prijazen in komunikativen, vse skupaj je minilo zelo hitro.