Ustna vprašanja - prof. Grubič

Profeso poklièe vse "zrtve" v svoj prostor. Vsak dobi list papirja za pripravo. Sam priporoèa, da zaènes z vprasanjem na katerega znas najboljse odgovoriti ( ker se pri prvem vprasanju ponavadi najbolj zadrzi - pri nas treh smo o prvem vprasanju premlevali vsak po slabe pol urce, ostala pa malce manj, ker je ze zmanjkovalo èasa). Odgovarjate izmenièno. Vsak na svoje 1. vprasanje, nato se krog zavrti. Moje osebno mnenje je, da je profesor od vseh sprasevalcev najboljsa varianta, saj res ZELO pomaga z podvprasanji, namigne na kaj, je ZELO potrpezljiv. In ne zameri ti, èe reèes - aha, samo minuto, da malce razmislim ( Sem kasneje dozivela na ustnem, da èe nisi izstrelil kot iz topa, ni bilo ok. :-S Kr neki, ja.)

Vprasanja:

- rahitis (tudi sestava kosti malo, vse o vitaminu - kje in kako nastaja, kako deluje, potem se o drugih hormoniv uravnavanja, kaj vse so posledice pomanjkanja in kako se kazejo)

- ohromelost (kaj to je, razlikovanje med obema, razlaga patelarnega refleksa - malo smo risali potek proge pa misièno vreteno)

- debelost ( èe vidi, da vse drugo v povezavi s tem znas, te zaène "muèiti" z uravnavanjem, uravnavanjem in se enkrat uravnavanjem)

Profesor je res fajn, ustni je potekal v res zelo sprosèenem vzdusju. Niè bat.