Domov  Forum  Dobrote  Bolšjak  Pošlji prispevek  Kazalo
Začetna stran Začetna stran > Letniki > 3. letnik
  Aktivne teme Aktivne teme
  Pomoč Pomoč  Išči po forumu   Koledar   Registriraj se Registriraj se  Prijava Prijava

Medicinska deontologija

Odgovori Odgovori
Avtor
Sporočilo
  Išči Išči  Možnosti teme Možnosti teme
badger349 Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 137
  Citiraj badger349 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Tema: Medicinska deontologija
    Objavljeno: 07.10.05 ob 05:37
a mi loh kdo pove po cem so se ucil,
kako zgleda izpit,
ali se ga oceni z opravil/ni opravil ali je kar prava ocena
in ali so kopije (šop listov) iz štorklje dovolj

thx
lp
Nazaj na vrh
andper Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 310
  Citiraj andper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 08.10.05 ob 03:07
Jest sem delal septembra, ucil sem se dva dni, in sicer po zapiskih iz Štorklje (tistih 'natipkanih', ko je tekst v stoplcih).

Vprašanja so bila tri, opisnega tipa in vsa že videna v prej omenjenih zapiskih: na kratko o medicinski deontologiji na splošno in o njeni zgodovini; biomedicinske raziskave na ljudeh; Ženevska konvencija II.

Rezultati so bili objavljeni po enem tednu in vseh ~50 nas je opravilo (torej ni številcne ocene).

Rešena moraš imeti vsa tri vprašanja, saj v nasprotnem primeru testa ne pregledujejo. Ce se na veliko razpišeš, pa verjetno niti ne preberejo vsega. :) Srecno.
Nazaj na vrh
badger349 Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 137
  Citiraj badger349 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 08.10.05 ob 16:17
hvala andper, zapiske mam že skopirane
Nazaj na vrh
Guests Odpri meni
Guest
Guest
  Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 10.10.05 ob 16:43
Kje in kdaj se pa pise jutri?
Nazaj na vrh
Guests Odpri meni
Guest
Guest
  Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 10.10.05 ob 16:57
PIŠE SE V VELIKI PREDAVALNICI OB 14.00.
Nazaj na vrh
Guests Odpri meni
Guest
Guest
  Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 11.10.05 ob 00:39
Ok, hvala :-)
Nazaj na vrh
 Odgovori Odgovori

Pojdi v Dovoljenja na forumu Odpri meni

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.06
Copyright ©2001-2007 Web Wiz