Domov  Forum  Dobrote  Bolšjak  Pošlji prispevek  Kazalo
Začetna stran Začetna stran > Letniki > 2. letnik
  Aktivne teme Aktivne teme RSS: Fizia izpit
  Pomoč Pomoč  Išči po forumu   Koledar   Registriraj se Registriraj se  Prijava Prijava

Fizia izpit

Odgovori Odgovori Stran  <123
Avtor
Sporočilo
  Išči Išči  Možnosti teme Možnosti teme
alfa Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 6
  Citiraj alfa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 17.11.09 ob 17:10
ej ne vem...k so se kemiki tok zagreli bi lahko se mi...
Nazaj na vrh
borovnica Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 2
  Citiraj borovnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 17.11.09 ob 19:03
hej, sem ti zs poslala, da ne smetim teme
Nazaj na vrh
jure Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 342
  Citiraj jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 04.12.09 ob 18:43
Jaz bi pa vprašal vas, mladino, če so moji odgovori na stara vprašanja še uporabni, ali pa se je sistem preveč spremenil? Toliko da vem, kakšno je stanje, in se morda srčno nasmehnem ob poplavi nostalgičnih misli.

http://www.medenosrce.net/pogled.asp?ID=1373
http://www.medenosrce.net/pogled.asp?ID=1374
http://www.medenosrce.net/pogled.asp?ID=1375
http://www.medenosrce.net/pogled.asp?ID=1376
http://www.medenosrce.net/pogled.asp?ID=1377

Živeli! :)
Lep pozdrav,
Jure

//
- Eh ! qu'aimes-tu donc, extraordinaire étranger?
- J'aime les nuages... les nuages qui passent... là-bas... là-bas... les merveilleux nuages!
Nazaj na vrh
deklic20 Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 23
  Citiraj deklic20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 06.12.09 ob 21:25
oj.

Jest mam pa eno splošno vprašanje.A če si pavzer se moraš kej prej prijavit na izpit ali je tko kot normalno, tri dni pred izpitom?

Hvala
Nazaj na vrh
Lepi Šime Srečkovič Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 12
  Citiraj Lepi Šime Srečkovič Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 06.12.09 ob 23:16
Jure, meni so bila tvoja stara vprašanja čisto simpatična. In kolikor se spomnim, so bila tudi precej uporabna. Pa tudi na splošno za schnellkurz ponovitev je blo dobr.
Nazaj na vrh
caroline Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 40
  Citiraj caroline Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 06.12.09 ob 23:43
rok glede prijave je mislim da enak, sam morš pa prej položnico plačat pa it na referat, da te prijavijo. sama se ne moreš
Nazaj na vrh
Ethos Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 39
  Citiraj Ethos Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 25.4.10 ob 09:03
Zanima me, če bi bila v redu kombinacija skripta iz Štorklje (prva stran je "opredelitev", zgoraj levo piše 272 in desno 2448) + starčevi slajdi?
Nazaj na vrh
soncek Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 106
  Citiraj soncek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 04.6.10 ob 01:05
Mene pa zanima, kak se kaj ponavljajo vprašanja na pisnem delu izpita? Je to dokaj pogosto in se torej splača pogledat ter na pamet naučit pravilen odgovor (če kakšno snov slučajno ne uspem predelati) ali pa se načeloma sploh ne ponavljajo vprašanja?
Nazaj na vrh
basia Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 19
  Citiraj basia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 04.6.10 ob 17:32
Samo nekaj vprasanj se ponavlja..:PP
Mene pa zanima ce kdo slucajno ve kako je z tretjim rokom pri Finderletu?Pisega sm sicer nardila, vendar z ne zelo visokimi procenti..:p Anyone??:S
Nazaj na vrh
baumi Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 19
  Citiraj baumi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 05.6.10 ob 11:46
hej, a ma kdo izkušnje s komisijo na fiziji? starc in štrucl, a sprašuje samo starc al oba? Hvaaala
Nazaj na vrh
Brina Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 52
  Citiraj Brina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 05.6.10 ob 21:00
Prvi objavil soncek

Mene pa zanima, kak se kaj ponavljajo vprašanja na pisnem delu izpita? Je to dokaj pogosto in se torej splača pogledat ter na pamet naučit pravilen odgovor (če kakšno snov slučajno ne uspem predelati) ali pa se načeloma sploh ne ponavljajo vprašanja?

Meni pa se je zdelo, da je blo kr dosti starih vprašanj. Ali pa skoraj isto vprašanje, drugi podatki. Ampak pri teh izpitih na MSju moraš pazit, ker je dosti napak, pa tudi niso navedeni vsi možni.
Nazaj na vrh
Ethos Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 39
  Citiraj Ethos Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 07.6.10 ob 11:03
A mi lahko kdo potrdi, da kateholamini dejansko povečujejo moč kontrakcije srca? Malo sem zmeden, saj naj bi ob enem povečevali koncentracijo celičnega Ca (ki dejansko poveča moč kontrakcije) in hkrati povzročali pozitiven luzitropični efekt.
Nazaj na vrh
zuzy Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 1367
  Citiraj zuzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 07.6.10 ob 13:01
Ja, povečajo.

http://en.wikipedia.org/wiki/Inotrope
http://en.wikipedia.org/wiki/Lusitropy

Predstavljaj si, kot da si Iztok Čop in veslaš po Bledu. Ker si lačen in hočeš čimprej do kremšnite, je treba zadevo pospešit. Kaj narediš? Vsak zavesljaj podaljšaš z dvema fazama: najprej bolj skrčiš mišice in se nasloniš nazaj (+ inotropni efekt), nato pa se potegneš čimboljši naprej, da svoje telo čimbolj podaljšaš, da bodo vesla lahko opravila čimdaljšo pot (+ luzitropni efekt).
"Demokracija je to, da te nekdo pošlje v kurac, ti pa greš kamor češ."
Nazaj na vrh
soncek Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj soncek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 18.6.10 ob 12:36
Zanima me, če ve kdo, kako je kaj z ustnimi na 3.roku pri fizii, četudi pisnega nisi naredil. Vem, da bi praviloma moral imeti ustnega, toda zanima me, če je sploh kaj možnosti, da kljub negativnemu pisnemu delu narediš ustnega - ali pa te fiziologi v tem primeru sploh ne jemljejo resno?
Nazaj na vrh
M.D. Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 181
  Citiraj M.D. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 18.6.10 ob 13:03
je možnost da nardiš !! jih je že neki naredl in ne vem zakaj ti ne bi
“Change is the essence of life.Be willing to surrender what you are for what you could become.”
Nazaj na vrh
soncek Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj soncek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 18.6.10 ob 14:01
Hvala za vsaj prvi vzpodbuden odziv. Ko sem brala izkušnje drugih z ustnih izpitov pri Štruclu je namreč skoraj vsak zapisal, da bolj kot ne upošteva oceno s pisnega... :/
Nazaj na vrh
soncek Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj soncek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 29.6.10 ob 12:28
Je bil že kdo na ogledu pisnih izpitov pri fizii? Ker me zanima, kako to izgleda - mislim, a dobiš "za 5 minut" svoj test v roke in je to to, ali povejo tudi, kakšni so pravilni odgovori pri posameznem vprašanju, si morda lahko kaj zapišeš (po možnosti prepišeš vprašanja)? Resnično ne bi rada hodila samo za 5 minut v Ljubljano, tako da bom zelo vesela vašega odgovora....
Nazaj na vrh
bufo_bufo Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 74
  Citiraj bufo_bufo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 23.8.10 ob 10:21
Ali pri fiziologiji izveš šele na ustnem izpitu če si opravil pisni del (kot npr pri kemiji) ali so rezultati že prej znani? prosim za odgovor, je dokaj urgentno
LP
there are only two things that can cut through diamonds - other diamonds and Chuck Norris
Nazaj na vrh
zuzy Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj zuzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 23.8.10 ob 12:32
Že prej, objavljeno na oglasni deski.
LP
Nazaj na vrh
bufo_bufo Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj bufo_bufo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 23.8.10 ob 14:31
mnogo hvala!
there are only two things that can cut through diamonds - other diamonds and Chuck Norris
Nazaj na vrh
Buster Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 1
  Citiraj Buster Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 01.9.10 ob 12:29
a kdo ob kateri uri je izpit v petek, ka nikjer nč ne piše?
Nazaj na vrh
JanisJoplin Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 7
  Citiraj JanisJoplin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 01.9.10 ob 16:21
Glede na to, da nikjer nič ne piše, tega tud ostali ne mormo vedet:) Najkasneje jutri zvečer boš vedel;)
Nazaj na vrh
Pandoraa Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 25
  Citiraj Pandoraa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 01.9.10 ob 21:48
Je prijazna kolegica danes poklicala na inštitut, kjer so ji povedali, da bodo razporedi (in ure) objavljeni jutri :)
Nazaj na vrh
JanisJoplin Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj JanisJoplin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 02.9.10 ob 10:12
Jutri? Svašta:)
Nazaj na vrh
JanisJoplin Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj JanisJoplin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 02.9.10 ob 10:12
ups danes torej...my mistake:O
Nazaj na vrh
frufru Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 8
  Citiraj frufru Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 06.9.10 ob 12:44
Zdravo!

Mene pa zanima, kakšna je kaj Lenasijeva na izpitu? Pa kaj kej sprašuje... itd.

Hvala, LP
Nazaj na vrh
bufo_bufo Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj bufo_bufo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 06.9.10 ob 14:02
se pridružujem vprašanju, anyone?
Nazaj na vrh
zuzy Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj zuzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 06.9.10 ob 15:38
Mene pa zanima zakaj tega ne pišete pod BK2? Ali je to kakšna nova izpraševalka na izpitu?

Uredil zuzy - 06.9.10 ob 15:38
Nazaj na vrh
bufo_bufo Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj bufo_bufo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 06.9.10 ob 15:42
To je nova izpraševalka pri fiziji.
And that's not a good thing :/
Nazaj na vrh
Nastja Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 35
  Citiraj Nastja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: včeraj ob 00:57
Sošolka je mela danes ustnega pri njej. Baje je fajn, pogleda, kaj ti je šlo na pisnem najslabše in ti potem postavlja vprašanja s tega sklopa.
Nazaj na vrh
 Odgovori Odgovori Stran  <123

Pojdi v Dovoljenja na forumu Odpri meni

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.06
Copyright ©2001-2007 Web Wiz