Domov  Forum  Dobrote  Bolšjak  Pošlji prispevek  Kazalo
Začetna stran Začetna stran > Letniki > 3. letnik
  Aktivne teme Aktivne teme
  Pomoč Pomoč  Išči po forumu   Koledar   Registriraj se Registriraj se  Prijava Prijava

Socialna - izpit

Odgovori Odgovori Stran  12>
Avtor
Sporočilo
  Išči Išči  Možnosti teme Možnosti teme
borut Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 194
  Citiraj borut Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Tema: Socialna - izpit
    Objavljeno: 10.1.09 ob 08:16
Vprasal bi, kako je z literaturo in znanjem zdj pri socialni. Se pravi knjiga Uvod v javno zdravje + ? Tudi seminarji, knjiga epidemiologija??

Tnx!
Nazaj na vrh
borut Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj borut Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 11.1.09 ob 17:08
Pa djte no
Nazaj na vrh
Larisa Odpri meni
Predstavnik letnika
Predstavnik letnika

Sporočila: 580
  Citiraj Larisa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 11.1.09 ob 18:09
Kolikor je meni znano, pridejo poleg Uvoda v javno zdravje v poštev še lanski seminarji (dostopni tu na MS) oz. vprašanja iz njih...za epidemiologijo pa naj bi zadoščali slajdi s predavanj, ki se nahajajo na njihovi spletni strani.
Some say that the world is a vale of tears. I say it is a place of soul making...and pain is the inevitable companion to lives led authentically. (po J. Keats in OHCM)
Nazaj na vrh
Amigdala Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 633
  Citiraj Amigdala Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 11.1.09 ob 20:10
Daj kontaktiraj raje Katedro ali profesorico Zaletel Kragelj, ker se pri socialni stvari v zadnjem času hitro menjajo.
Nazaj na vrh
borut Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj borut Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 11.1.09 ob 20:40
tnx!
Nazaj na vrh
Kokis Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 202
  Citiraj Kokis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 06.6.09 ob 13:43
Kako so pa kej koristni izpiski iz knjige Uvod v javno zdravje? a je dovolj podrobno tisto za dobro oceno na izpitu al je nujno treba it po knjigi?thx;)
Nazaj na vrh
Gazela Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 130
  Citiraj Gazela Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 07.6.09 ob 12:10
Jaz bi pa prosila nekoga iz tretjega letnika, če bi bil tako dober in posredoval vprašanja iz letošnjih seminarjev- saj pridejo za rok 16.6. že nova v poštev? Lepo lepo lepo prosim Hvala v naprej! Če se pa motim in veljajo še stara pa toliko bolje Ve kdo za gotovo, kako je s tem?

Uredil Gazela - 07.6.09 ob 12:18
“Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning.” ~ Albert Einstein
Nazaj na vrh
whitefly Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 29
  Citiraj whitefly Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 07.6.09 ob 19:21
js kr priporočam prebrat knjigo - sej se ful hitro bere, vsaj 100 strani z lahkoto popoldne preberes. da mas nek pregled. potem pa po starih vprasanjih, da dobis obcutek, kje so poudarki in na hitro cez stare seminarje. pa cim bolj z glavo razmisljat zraven, ker na ustnih so vprasanja zelo splosna - "zakaj mora zdravnik sodelovati pri napeljavi javnega vodovoda?" "kaj je problem člankov z zdravstveno tematiko v vsakdanjih revijah?"
za pisni pa je treba znat tudi kaksno letnico, ime in priimek pomembega epidemiologa, ime in kraj podpisa kakšne listine itd.
sicer je treba nekaj znat, ampak izpit je fajni :)
Life's too short to be wasted!
Nazaj na vrh
Be[A]sT_ Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 7
  Citiraj Be[A]sT_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 10.6.09 ob 10:34
hei

kako je zdaj s temi vprašanji iz seminarjev? kje se jih da dobiti?

pa še to - kako zgleda ta nov sistem izpita zdaj? in koliko časa po pisnem imaš potem ustnega?

v poštev pa pridejo - knjiga, slajdi z neta na strani od socialne, vprašanja iz seminarjev??    ...a še kaj?

hvala!
Nazaj na vrh
Be[A]sT_ Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 7
  Citiraj Be[A]sT_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 12.6.09 ob 10:37
a noben ne gleda tega?

Nazaj na vrh
Gazela Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj Gazela Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 13.6.09 ob 11:29
Res nihče ne ve, kako je z vprašanji iz seminarjev na izpitu 16.6.? Veljajo vprašanja lanskoletne generacije (leto 07/08) ali letošnja? Lani sem videla, da smo dobili nova vprašanja šele za septembrske roke, je letos tudi tako?
“Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning.” ~ Albert Einstein
Nazaj na vrh
Maggy.K. Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 373
  Citiraj Maggy.K. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 13.6.09 ob 12:24
najbolje, da kar na inštitut pokličeš pa vprašaš...
Jos jonkun sainkin kainaloon, tiesin silti yksin oon, sen kauniin kukan kadotin enkä koskaan saa
Nazaj na vrh
Gazela Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj Gazela Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 13.6.09 ob 13:13
Pa obstajajo vprašanja tudi že od letošnje generacije? Ker če obstajajo, si predstavljam, da pridejo v poštev...
Nazaj na vrh
Rožica Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 16
  Citiraj Rožica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 17.6.09 ob 10:07
Živjo,
jst nikakor ne najdem spletne strani za socialno, kjer naj bi bila literatura. Mi lahko kdo pomaga? :)
Nazaj na vrh
andper Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 313
  Citiraj andper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 17.6.09 ob 14:07
Tle so ti slajdi o epidemioloških metodah in raziskavah: http://www.mf.uni-lj.si/katedra/1224/10
Nazaj na vrh
Gazela Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj Gazela Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 17.6.09 ob 14:07
Stare spletne strani ni več, link na novo pa je tole:
http://www.mf.uni-lj.si/katedra/1224/10
Nekaj od epidemiologije je precej uporabnega, glede ostalega pa priporočam zgolj hiter prelet, bo dovolj Osnovna literatura je itak knjiga...

Uredil Gazela - 17.6.09 ob 14:09
Nazaj na vrh
Rožica Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 16
  Citiraj Rožica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 17.6.09 ob 17:04

Superca!! Hvala obema :)))
Nazaj na vrh
neôstik Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 12
  Citiraj neôstik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 04.8.09 ob 18:26
Živjo!

A proda kdo knjigo Uvod v javno zdravje?

lp
Nazaj na vrh
tmca Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 1
  Citiraj tmca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 24.8.09 ob 14:50
a bi kdo zamenjal rok za socialno...in sicer...jst sm prjavljena 16.9, pa bi zaradi obveznosti rada zamenjala z nekom, k je prijavljen 23.9.
bi bla res zlu hvalezna!
lp
Nazaj na vrh
Kokis Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj Kokis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 31.8.09 ob 12:41
kdaj je zdaj s temi seminarji?a jih ima kdo za poslat na mail?najlepša hvala

kokismvp@gmail.com
Nazaj na vrh
Kokis Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj Kokis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 31.8.09 ob 21:12
a res nihče nič ne ve? :S
Nazaj na vrh
Maggy.K. Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj Maggy.K. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 31.8.09 ob 21:15
najbolje, da na mailing listo pošlješ vprašanje...
Jos jonkun sainkin kainaloon, tiesin silti yksin oon, sen kauniin kukan kadotin enkä koskaan saa
Nazaj na vrh
mihec Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 52
  Citiraj mihec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 31.8.09 ob 21:23
pa saj so seminarji na njihovi strani, samo vprašanj ni
Nazaj na vrh
Pink~Panter Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 94
  Citiraj Pink~Panter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 01.9.09 ob 00:41
Sej mene tudi to zanima..... Kje se da dobiti vprašanja iz seminarjev?

Uredil Pink~Panter - 01.9.09 ob 00:41
Nazaj na vrh
PIPIKUKU Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 56
  Citiraj PIPIKUKU Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 01.9.09 ob 00:55
Oj!
Ja, mene tud to zanima. Pa še, če kdo ve kakšna novejša vprašanja.

Hvala.
Lp
Nazaj na vrh
Poma Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj Poma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 02.9.09 ob 17:51
Hoj! A kdo ve, če so na njihovi strani vsi seminarji? Al kakšn manjka?
Pa še, a se da Uvod v javno zdravje skopirat v uni kopirnci pr Damayanti? V knižnc je namreč vse sposojen...
Nazaj na vrh
čaja Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 28
  Citiraj čaja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 02.9.09 ob 18:19
Kje najdem te seminarje, mi lahko prosim kdo posreduje link? Hvala :)
Nazaj na vrh
mihec Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj mihec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 02.9.09 ob 18:32
link do seminarjev + ppt: http://www.mf.uni-lj.si/katedra/1222/10
Nazaj na vrh
čaja Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj čaja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 02.9.09 ob 20:10
Hvala, ampak meni ne odpre tega linka (page is removed or it changed name lalalala)...
Nazaj na vrh
Buda(la) Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 110
  Citiraj Buda(la) Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 02.9.09 ob 20:38
Najhujše spoznanje, ki ga lahko imaš, je to, da si vse storil po svojih najboljših močeh in vseeno ni bilo dovolj.
Nazaj na vrh
čaja Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj čaja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 03.9.09 ob 14:08
Hvala :) link dela
Me pa še zanima, kje lahko dobim vprašanja iz seminarjev?
Nazaj na vrh
Kokis Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj Kokis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 04.9.09 ob 19:40
tudi mene to zanima....
Nazaj na vrh
Pink~Panter Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 94
  Citiraj Pink~Panter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 16.9.09 ob 22:01
Kako je kaj bilo danes na izpitu? Ali so bila vprašnja iz starih, ali novih seminarjev?
Tnx
Nazaj na vrh
čaja Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj čaja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 17.9.09 ob 15:38
Nova vprašanja generacije 08/09, nekej o alkoholu, cepljenje hpv...
Nazaj na vrh
PIPIKUKU Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj PIPIKUKU Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 17.9.09 ob 21:46
Kk, a se res noben nč ne spomne?
Saj nej kdo napiše, če je blo vse iz knige + seminarjev, al je blo tud od kod drugod. Please.
Nazaj na vrh
petrusa Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 112
  Citiraj petrusa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 18.9.09 ob 10:35
Knjiga je alfa in omega. Vprašanja iz seminarjev so 3 in ni tak problem.

Načeloma se da večino vprašanj fino rešit, če si si enkrat prebral knjigo in z malo logike, nekaj pa je takih, da moraš točno natančno in na pamet znat razne razpredelnice, v smislu naštevanja nekih značilnosti, kak strokovni termin, ki ga je treba napisat, kateri veliki mož iz zgodovine javnega zdravstva je kar rekel ali uvedel, skoraj vedno je ena enačbica za poračunat (kumulativna incidenca tokrat)...

...ni tako lahko kot zgleda, ma če se napiflaš knjigo ti uspeh ne uide.

Bom poskušala se spomnit čimveč vprašanj pa dala prispevek na MS.

LP
Think fast...live slow.
Nazaj na vrh
zuzy Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 1365
  Citiraj zuzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 18.9.09 ob 12:59
Mislim, da če se napiflaš knjigo ti dajo častni doktorat za izjemne dosežke [si eden redkih, ki si jo prebral... tudi če štejemo avtorje].
"Demokracija je to, da te nekdo pošlje v kurac, ti pa greš kamor češ."
Nazaj na vrh
Hanachan Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 84
  Citiraj Hanachan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 18.9.09 ob 15:11
Ja kaj ti pa drugega preostane :(

btw. s čim te pa kaznujejo, če si prijavljen in se ne prikažeš? ne smeš it na naslednji rok al majo kkšne druge ekstremne ukrepe?
Nazaj na vrh
Jernej Odpri meni
Administrator
Administrator

Sporočila: 3197
  Citiraj Jernej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 18.9.09 ob 15:27

6 tednov ne smeš na izpit. To je uradna kazen.
Nazaj na vrh
Kokis Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj Kokis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 18.9.09 ob 15:48
hehehe...moja kazen pri humani genetiki traja že eno leto:D:D mam zablokirano v e-študentu:P
Nazaj na vrh
Hanachan Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 84
  Citiraj Hanachan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 18.9.09 ob 16:10
6 tednov, okej, upam da majo tako. To je ravno nekako do naslednjega roka :)
Ne ne, to pri humani genetiki se neki ne morjo zmenit z referatom... sem bla prejšnji teden tam in mi je tajnica razložila. Tud jst sem namreč že od junija lani prijavljena :) Rekla je, da v tem primeru ne more velik naredit, naj kar pridem na kolokvij kadar bom mela namen in tam razložim zadevo pa naj ne bi blo problema. Še bolje je pa če greš kak teden prej povedat, da boš prišel pisat.
Nazaj na vrh
mila Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 9
  Citiraj mila Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 18.9.09 ob 16:21
Knjiga in samo vprašanja iz seminarjev, ki so objavljena na MS. Seminarjev ti ni treba prebrat :)
Knjigo moraš prebrati, jaz bi izpiske uporabila mogoče za mal ponovit. Na našem roku so bila vprašanja ful natančna, si moral kar znati!!! Izpit je bil kr neki. No, tu bom objavila nekaj vprašanj, pa sami presodite. Vprašanja pišem iz glave, zato niso čist natančna, ampak vsaj za občutek. V oklepajih niso pravilni odgovori, ampak naštete možnosti, ki sem se jih spomnila)

1. Kateri zdravnik je proučeval epidemijo in na podlagi tega predlagal takratni vladi higienske in socialne reforme? (pazite, ni Snow!!! Odgovor je Virchow, čeprav je bil tudi Snow na seznamu! str. 7)

2. Katere so značilnosti sodobnega javnega zdravja? (medsektorsko delovanje, zdravje je odsotnost bolezni, epidemiološke metode, preventiva in promocija zdravja itn, str 11)

3. Značilnosti z dokazi podprtega javnega zdravja (klinični poskusi, moč dokazov večja, prepričljivost dokazov manjša, čas od ukrepov do rezultatov krajši lahko z njim analiziramo stroške bremena, str 34)

4. Kateri model zdravja upošteva zdravi način življenja, ali nekaj takega (adaptacijski, vedenjski, biopsihosocialni... str 45)

5. V kateri del naravnega poteka bolezni uvrščamo okno možnosti? (predklinično obdobje, klinično, okrevanje...str 53 in str 331)

6. Salutogeneza - s čim je povezana? (kontinuum zdravja, je osnova za biomedicinski model zdravja... str 55)

7. s katerim modelom zdravja so povezani determinante zdravja? (sistemski, biopsihosocialni, biomedicinski ... str 60)

8. S katerimi merami pogostosti pojavov lahko opišemo pojav rakavih bolezni (prevalnečne, incidenčne, relativno tveganje, razmerje obetov, pripisljivi delež. POZOR: od vseh naštetih so samo incidenčne in prevalenčne mere POGOSTOSTI, ostalo so mere povezanosti med pojavi in mere potenc. učinka, str 116).

9. Naštej demografske pojave (za napisat str 143)

10. V katero od ekonometričnih metod spada QALY? (metoda analize učinkovitosti, metoda analize koristnosti...str 149)

11. V katero veliko skupino mer spada PYLL, DALY pa še nekaj (za napisat, str 153)

12. Katero od raziskav bi naredil, če bi želel ugotoviti stanje bolezni v tem trenutku (ekološke, primerov s kontrolami, kohortne, pregledno presečne...)

13. V kateri sistem zdr, varstva bi uvrstil model varstva, kjer med različnimi zavarovalnicami zbiraš programe (Bismarckov, komercialni, Beveridgeov...str 173)

14. Ketri kriterij zdr. varstva je izpolnjen, če bolnik reče, da se je primerno sporazumel z zdravnikom? (zadostnost, dostopnost, primernost, sprejemljivost, kontinuiteta, str 180)

15. Kateri temeljni akt obredeljuje tvarine temeljnega pomena in tudi ureja zdravstveno ureditev države? (za napisat, str. 182)

Nadaljevanje sledi...

Nazaj na vrh
Maggy.K. Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj Maggy.K. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 18.9.09 ob 16:28
teh 6 tednov - a to velja za vse predmete?
Nazaj na vrh
mila Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj mila Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 18.9.09 ob 17:05

16. Kako bi z medicinskega stališča ocenil željo bolnika po zdr. storitvah kot zahtevo? (za napisat, str- 186)

17. Kako se reče če izvajalci pretirano izvajajo navidezno prezplačne storitve? (za napisat, str. 200)

18. V katero raven zdr. varstva spada projekt zmanjševanja incidence kardio-vaskularnih bolezni v Sloveniji, ki se izvaja od leta 2001? (za napisat)

20. Opredeli raven preventive: ciljna skupina so ogrožene, a vsaj navidez zdrave skupine prebivalstva, za katere predpostavljamo, da so občutljive ali izpostavljene dejavniku tveganja in da so za boleznijo, ki jo iščemo, morda tudi že zbolele? (primarno-primarna, primarna, sekundarna, terciarna. str. 253)

21. Lastnosti politike zdravja )kratkoročna, večsektorska, omogoča zdr. dejavnost... str 284)

22. Katera listina je bila začetek promocije zdravja? Naštej njene cilje (str 289)

23. Kateri projekt CINDI deluje po načelu te listine? (ali nekaj takega, ne spomnim se natančno. str. 302)

24. Katero cepljenje je, če cepimo ljudi, ki so zboleli za neko drugo boleznijo zato, da se jim poveča odpornost? (selektivno, redno, elektivno)

25. Eno ful čudno vprašanje v zvezi s presejanjem, nekaj v zvezi z length-time bias, tako glupo zastavljeno, mislim da večina od nas ni vedela kaj bi sploh radi od nas. str 334)

26., 27., 28., 29. - vprašanja iz seminarjev, vsa iz seznama vprašanj za leto 08-09, ki so na MS.

Enega vprašanja se žal ne spomnim :(

Kot vidite so bila ena vprašanja res adijo. OK, Ottawsko listino sem se nekako spomnila, ampak ciljev se pa res nisem učila na pamet!

No, kasnej bom javila kako je bilo še z ustnim. Upam, da vas nisem preveč zamorila. In upam, da se vam bojo vprašanja vsaj malo ponovila. Lep dan!

Nazaj na vrh
petrusa Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 112
  Citiraj petrusa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 18.9.09 ob 17:36
Uff, dobra si da si se spomnila toliko vprašanj...

Se mi pa zdi, da je na jesenskih rokih vedno nova garnitura vprašanj, ki se potem do junija reinkarnirajo v bolj ali manj podobnih oblikah:)
Skratka ni tako nedolžno, knjigo je treba naštudirat (magari tiste izpiske, ki so na MS - ampak res napamet:), pa če se to še tako bizarno sliši.

lp
Think fast...live slow.
Nazaj na vrh
zuzy Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 1365
  Citiraj zuzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 18.9.09 ob 17:58
Super :) 30 dobrih argumentov zakaj se NE bom še kako leto (ali dve) sekiral s tem izpitom :) (v upanju, da ga bodo ukinili)
"Demokracija je to, da te nekdo pošlje v kurac, ti pa greš kamor češ."
Nazaj na vrh
PIPIKUKU Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj PIPIKUKU Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 18.9.09 ob 18:28
O, HVALA!!!!

NEŠTETOKRAT.
Jest prou trpim ob tem izpitu, pa kva, k ga je enkrat treba nardit.:(

Lp, pa srečno na ustnem. (dodatna sporočila so seveda ZELO dobrodošla)
Nazaj na vrh
piškot Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Sporočila: 10
  Citiraj piškot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 19.9.09 ob 10:21
kako pa potem izgleda ustni izpit?
Nazaj na vrh
mila Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj mila Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 19.9.09 ob 14:15
v sredo ga imam, potem pa takoj javim.

A ja, tisto zadnje vprasanje, ki se ga nisem mogla spomnit, se glasi: izračunaj kumulativno incidenco: opazovali smo 4 leta 40 ljudi, zbolelo jih je 20.
Nazaj na vrh
PIPIKUKU Odpri meni
Študent (-ka)
Študent (-ka)

Citiraj PIPIKUKU Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktna povezava do te objave Objavljeno: 19.9.09 ob 22:45
Oj! Mah, spet jest.

Še bi vprašala, če so vprašanja iz seminarjev čist identična - nč spremenjena u smislu: ne/da, al pa kkšne številke...

Hvala. lp
Nazaj na vrh
 Odgovori Odgovori Stran  12>

Pojdi v Dovoljenja na forumu Odpri meni

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.06
Copyright ©2001-2007 Web Wiz